فرایند تولید شیرآلات به صورت تصویری!

دسته بندی :وبلاگ ۵ مرداد ۱۴۰۱ سهیل رئوف پناه 71
فرایند تولید شیرآلات به صورت تصویری!


فرایند تولید شیرآلات شاید یکی از مسائلی باشد که ذهن شما را درگیر کرده است و دوست دارید در این زمینه اطلاعات خوبی را به دست بیاورید و بدانید که شیرآلات به‌صورت کلی ته چه مراحل و طی چه فرایندهایی تولید می‌شوند. اگر بخواهیم به‌صورت کلی بگوییم فرایند تولید شیرآلات به پنج دسته اصلی تقسیم می‌شود که در ادامه هرکدام را به‌صورت مختصر بررسی می‌کنیم تا شما به‌صورت کامل با آن آشنا شوید و فرایند تولید شیرآلات را به‌خوبی بدانید. پس برای دیدن فرایند تولید شیرآلات با شیرآلات تهران همراه باشید.

اولین مرحله فرایند تولید شیرآلات: ریخته‌گری

مرحله اول در فرایند تولید شیرآلات ریخته‌گری است ریخته‌گری شیرآلات با استفاده از آلیاژهای مانند برنج انجام می‌شود. به‌صورت کلی ترکیب برنج از مس و روی است و ترکیب این دو ماده می‌تواند یکی از آلیاژهای مناسب را تهیه کند که از آن در تولید شیرآلات استفاده می‌شود.

این آلیاژ کاربردهای مختلف دارد اما در صنعت تولید شیرآلات به دلیل رنگ و خاصیت‌هایی که دارد به‌صورت کلی از این آلیاژ به‌عنوان یک آلیاژ استاندارد برای تولید شیرآلات استفاده می‌شود و اگر داخل آلیاژ برنج مس وجود داشته باشد خاصیت میکروب‌کشی را دارد که باعث می‌شود جریان آب توسط مس میکرو کشی شود و همچنین به آلیاژ برنج به‌خاطرداشتن رنگ زرد و خواست خود خاصیت لکه بری خوب و همچنین مقاومت بالایی را دارد.

ریخته‌گری شیرآلات به‌صورت کلی با استفاده از ۳ قالب ماسه‌ای و قالب‌های دایکست و قالب‌های ویژه انجام می‌شود. ریخته‌گری به روش قالب ماسه همان روش قدیمی و سنتی است که مواد مذاب درون یک قالب ماسه ریخته می‌شود و سپس به دلیل مذاب قالب ماسه از بین می‌رود و شکل دلخواه به شیرآلات داده می‌شود.

اما به دلیل اینکه روش ماسه‌ای نمی‌تواند یک شیر خوب را در اختیار مشتریان قرار دهد و به دلیل اینکه این روش قدیمی شده است امروز دیگر از این روش استفاده نمی‌شود زیرا ناهمواری‌های بسیار زیادی روی شیرآلات باقی می‌ماند که همگی اینها به‌خاطر روش قالب ماسه است. ریخته‌گری به روش دایکست هم در اغلب موارد برای تولید قطعات آلومینیومی و برای آلیاژهای روی مورداستفاده قرار می‌گیرد.

روش سوم و آخرین روش امروز توسط شرکت‌های معتبر و استاندارد مورداستفاده قرار می‌گیرد روش قالب ویژه است که این روش بهترین روش برای تولید شیرآلات است که امروزه از این روش به‌صورت کلی استفاده می‌شود. در این روش بسیاری از شیرآلات باکیفیت تولید می‌شوند و به دلیل اینکه این روش به‌صورت تخصصی و استاندارد است معایبی که در سایر روش وجود داشت به حداقل رسیده است و به همین دلیل است که امروز بهترین شیرآلات را در اختیار داریم.

برای خرید موارد زیر می‌توانید به صفحات مورد نظر مراجعه کنید:

دومین مرحله: ماشین‌کاری

دومین مرحله از فرایند تولید شیرآلات ماشین کاری است. بعد از مرحله ریخته‌گری از فرایند تولید شیرآلات با استفاده از ابزار و دستگاه‌های مناسب برای اینکه شکل به شیرآلات داده شود از ماشین‌کاری استفاده می‌شود. در ماشین‌کاری شیرآلات ابزارهای مختلفی مانند مته در دستگاه وجود دارد که شکل‌دهی به شیرآلات توسط این مرحله انجام می‌شود.

سومین مرحله: پرداخت‌کاری

مرحله بعدی پرداخت است که این مرحله خودش دارای دو کار است که سمباده‌زنی و پولیش‌کاری از مراحل پرداخت است. سمباده کاری شیرآلات به‌این‌علت است که تمامی ناهمواری‌ها از بین برود و سطح شیرآلات به‌صورت کلی سیغل داده شود و سطح شیرآلات کاملاً صاف و بدون ناهمواری شود.

بعدازاین که سنباده کاری شیرآلات به پایان رسید با استفاده از پلیس سطح آن براق می‌شود و یک سطح براق و تمیز را در اختیار ما قرار می‌دهد و به همین دلیل است که شیرآلات دارای سطح براق و یکدست هستند و می‌توان گفت که شفافیت شیرآلات به دلیل پولیش‌کاری آن است.

چهارمین مرحله از فرایند تولید شیرآلات: آبکاری

چهارمین مرحله از فرایند تولید شیرآلات آبکاری

چهارمین مرحله از فرایند تولید شیرآلات آبکاری است. بعدازاین که سمباده کاری و پولیش شیرآلات به پایان رسید مرحله آبکاری شیرآلات انجام می‌شود که در ادامه سه بخش اصلی برای آبکاری شیرآلات را مورد بررسی قرار می‌دهیم تا شما با آن آشنا شوید.

آماده‌سازی قطعات

برای این که یک آبکاری خوب انجام شود و نتیجه کار به تمیزترین شکل ممکن باشد ابتدا نیاز است که قطعات شیرآلات به‌خوبی تمیز شوند. اگر سطح شیرآلات قبل از آبکاری به‌خوبی تمیز نشده باشد باعث می‌شود که چسبندگی لازم برای آبکاری به دلیل کثیفی وجود نداشته باشد.

به همین دلایل که گفته شد آماده‌سازی قطعات و تمیزکردن آنها و همه بخش‌هایی که می‌تواند برای آبکاری ما مهم باشد باید به‌خوبی تمیز شود تا هیچ‌گونه چربی و یا آلایندگی روی شیرآلات وجود نداشته باشد و به‌صورت کلی تمیزکردن قطعات با استفاده از اسید رقیق و درصد کم و همچنین با آبکش شیرآلات و قطعات آن انجام می‌شود تا یک سطح بسیار تمیز برای آبکاری به وجود بیاید.

آبکاری نیکل

نیکل یکی از رنگ‌هایی است که در آبکاری از آن استفاده می‌شود و رنگ آن به‌صورت کلی سفید است که کمی به سمت نقره‌ای است وسط نیم کل به دلیل این که خاصیت‌های متنوعی را دارد مغناطیسی است و صیقل‌پذیری آن و شفافیت آن بسیار مناسب است.

دلیل آیا اصلی آبکاری نیکل این است که یک‌لایه شفاف و براق در لایه ابتدایی به وجود بیاید که سپس آبکاری‌های کروم و سایر رنگ‌ها انجام شود و به دلیل اینکه نیکل دارای مقاومت‌های مختلف است ابتدا از نیکل برای آبکاری لایه اول انجام می‌شود و به دلیل اینکه همان‌طور که گفته شد دارای سطح مناسب برای آبکاری است و شفافیت و براقی آن مناسب است آبکاری نیکل در تمامی شیرآلات می‌توان گفت انجام می‌شود. آبکاری نیکل ۱۴ بسیار تخصصی است که با استفاده از برق انجام می‌شود و آبکاری به صورتی نیست که با دست بتوان انجام داد.

آبکاری کروم

کروم لایه بعدی برای آبکاری است که رنگ آن شبیه به سفید مایل به نقره و کمی آبی است البته که در رنگ‌های نیکل و نقره شفافیت بیشتر است اما به دلیل اینکه رنگ کروم در مدت‌زمان بیشتری روی شیرآلات باقی می‌ماند و مقاومت آن برای ماندگاری بیشتر است از کروم استفاده می‌شود و می‌توان گفت عمر آن نسبت به نقره و نیکل بیشتر است.

نقاشی و همچنین جوشکاری روی لایه کروم امکان‌پذیر نمی‌باشد اما به دلیل اینکه در مقابل گازهای مختلف و همچنین مواد مختلف مقاومت برای شیرآلات بهداشتی بسیار مناسب است ولی به دلیل اینکه کروم در برابر اسیدها قابلیت ازبین‌بردن رنگ را دارد به همین دلیل شما نباید برای تمیزکردن شیرآلات از مواد اسیدی و شیمیایی استفاده کنید و برای تمیزکردن شیرآلات از مواد طبیعی مانند سرکه باید استفاده کنید.

یکی دیگر از مواردی که از کروم برای آبکاری استفاده می‌شود این است که در مرحله آبکاری نیکل تمامی بخش‌های شیرآلات آبکاری نمی‌شود و از کروم برای زیبایی و پوشاندن تمامی بخش‌های شیرآلات نیز استفاده می‌شود اما به‌صورت کلی برای مقاومت از آبکاری نیکل استفاده می‌شود ولی در ادامه برای اینکه از کار خود مطمئن شوند و یک ظاهر زیباتر به شیرآلات را بدهند از آبکاری کروم استفاده می‌شود.

مونتاژ شیرآلات

مونتاژ شیرآلات

بعدازاین که آبکاری شیرآلات به پایان رسید توسط کارشناسان به‌صورت کلی مورد بررسی قرار می‌گیرد و بعدازاین که آبکاری شیرآلات مطمئن شدن به مرحله نصب قطعات شیرآلات می‌رسیم که در اولین مرحله کارتریج مربوط به شیرآلات نصب می‌شود. بعدازاین که قطعات مختلف شیرآلات و نصب شد نوبت به مرحله تیس می‌رسد و بعدازاین که باتوجه‌به استانداردهای لازم شیرآلات شدن برای عرضه به مشتریان آماده است و در گروه‌های مختلف و باتوجه‌به شرکت ارائه‌دهنده محصول ارزی محصول برای مشتریان انجام می‌شود.

جمع‌بندی

فرایند تولید شیرآلات یکی از جذاب‌ترین فرایندهای تولید محصول است که شما به‌صورت کلی با آن آشنا شدید و دانستید که شیرآلات که در منزل و محل کار استفاده می‌کنید به چه صورت تولید می‌شود و در آخر در اختیار شما قرار می‌گیرد.

همان‌طور که مشاهده کردید فرایند تولید شیرآلات یکی از کارهای بسیار تخصصی و سخت است که توسط شرکت‌ها با دانش بالا و باتوجه‌به تجربه شرکت انجام می‌شود و به همین دلیل است که برخی از شرکت‌ها دارای محصولات بسیار باکیفیت هستند و برخی از شرکت‌های که به‌تازگی کار خود را شروع کرده‌اند نمی‌توانند به‌اندازه شرکت‌های که چندین سال است در زمینه تولید شیرآلات فعالیت می‌کنند شیرآلات باکیفیت تولید کنند.

امیدواریم این مقاله به شما کمک کند که اگر قصد تعویض و یا خرید شیرآلات را دارید با درنظرگرفتن تمامی فرایندها به‌صورت استاندارد یک شیر بسیار مناسب و باکیفیت لازم و به‌صورت استاندارد خریداری کنید.

ارتباط با شیرآلات تهران

به نظرتون کیفیت این بخش چطور بود؟
سهیل رئوف پناه

ما یک راه ساده تر برای برقراری ارتباط با کاربران خود پیدا کرده ایم: عضو کانال شوید:

مطالب مرتبط:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: